Maräng
Tänkte göra mej till och svänga ihop nån form av marängtårta med grädde och passionsfrukt (inte en enda kalori där, nej) till påskafton. Har aldrig gjort maränger innan och har fått för mej att det kan vara lite knivigt så jag skulle öva lite igår. Dom skulle stå inne i ugnen på 100 grader i en halvtimme och sen svalna. Jag blandade i lite kolasås i smeten också. Blev väl helt okej själva uppvispningen, men när jag skulle ta ut dom efter att dom svalnat var det bara en liiiiten krispig yta sen var det bara äggvite-smet i mitten. Jag blir så arg när det inte går!
Mamma, varför kan jag inte? Jag ska ju göra en hel tårta...!
Mamma, varför kan jag inte? Jag ska ju göra en hel tårta...!
Kommentarer
Postat av: Mamma
Hej Svejs!
Du har antagligen låtit den stå inne för kort tid.
Skulle den inte stå inne 1 1/2 tim. ?
Jag har ett recept som jag skickar till dig på E-posten.
Puss o Kram Mamma
Postat av: Johanna
det är värt ett andra försök
Trackback