Nyttig "glass"
Hittade recept på en nyttig "glass" i en tidning jag köpte idag:
Blanda ihop kesella naturell (10% eller 1%, vilket du tycker bäst om) och blanda med färska bär; hallon, blåbär eller jordgubbar. Häll i lite flytande honung och mixa slätt. In i frysen nån timme, det ska inte stelna helt utan bara bli lite mer fast. Ta ut och låt stå i rumstemperatur i kanske 15 minuter eller så länge som du tycker behövs för att konsistensen ska bli bra. Garnera med färska jordgubbar och smält mörk choklad. Jag blandade i smält choklad i glassen också, blir som chokladkross när den stelnar i det kalla. Jättegott och enkelt och nyttigt!
Blanda ihop kesella naturell (10% eller 1%, vilket du tycker bäst om) och blanda med färska bär; hallon, blåbär eller jordgubbar. Häll i lite flytande honung och mixa slätt. In i frysen nån timme, det ska inte stelna helt utan bara bli lite mer fast. Ta ut och låt stå i rumstemperatur i kanske 15 minuter eller så länge som du tycker behövs för att konsistensen ska bli bra. Garnera med färska jordgubbar och smält mörk choklad. Jag blandade i smält choklad i glassen också, blir som chokladkross när den stelnar i det kalla. Jättegott och enkelt och nyttigt!

Kommentarer
Postat av: Mamma
MMM Låter jättegott
Puss o Kram
Postat av: Johanna :)
ser jättegott ut säger Ida.kram
Trackback