Fy

Tycker jag bara vräker i mej skräp hela tiden. Pistagenötter, macka med ost och äpple (inte hela dagen direkt, men iallafall en macka på morgonen och oftast två på kvällen), nektariner, smoothie. Tycker även att jag äter ute för mkt. Thaimat igår, glass, fika med Maggan, P-G och tjejerna,  tacos på kvällen och en hamburgare idag. Och en glass givetvis. Det är ju pinsamt. Äckligt. Nu sitter jag här och är sugen  på popcorn.
Ska på sailet imorgon och då ska jag faktiskt äta hemma innan jag går, nåt bra. Ska träna lördag söndag också tänkte jag. Försöker iallafall hålla igång.

Nä. Nu ska jag lyfta mitt tunga arsle och pallra mej ut på en promenad.

Trött

Har typ. Mossa i huvudet. Eller bomull. Eller sån där äcklig ni vet....typ....fetvadd. Det är skitäckligt. Luktade på en antibiotika tidigare, stackars människa som ska svälja det där. Stack in antibiotikan under en kollegas näsa precis när hon ringde till doktorn. Hon kräktes nästan. På riktigt. Så här lät det när hon skulle rapportera:
- Hehuääääääääääääääääääj.......uääh!....huäääää!.....ursäkta.....host! Jag...uääääähhh!.....haha ursäkta.....wouääähh!....ursäkta....Susanne stack in en...huääää....antibiotika under näsan på mej som...uääääh....luktade hemskt! Host! Uääärk! Haha nej...jag vet inte varför hon gjorde det.

När doktorn kom upp stack jag in antibiotikan under hans näsa också. Tyckte han behövde vakna lite.

Jobba natt

I. don´t.like.

Ven is the shit







<---Kolla! Black Pearl i Öresund!


Helgen spenderades i Glumslöv,Helsingborg och på cykel på Ven (mitt absoluta favotirnöje på sommaren). Kunde inte ta med mej kameran till Helsingborg pga små händer som gärna vill ta sig ner i min väska och sno min fina kamera. Pha! Icke. Det nöjet vägrade jag ge tjyvahundarna. På festivalen klämde vi först lite pubmat, sen på kvällen åkte en belgisk våffla med grädde och sylt (Homerdräggel...) ner, underbart. Ca 3 minuter senare stannade vi vid ett Tacostånd och snaskade burritos och nachochips. Herregud så gott...! Festivalen blev rätt lugn för vårt lilla gäng, ingen som ville festa sådär tokmycket direkt. Vilket gjorde morgondagen sååå mycket lättare. Dagen D hade kommit igår, söndag. Dagen D eller Dagen V som i Ven och gula cyklar. Vi tog båten kl 11.00 och rusade av båten, upp för den låååånga branta backen i Bäckviken och var först fram till cykeluthyrningen. 85 spänn för cykel och korg. Härligt. Alla fick cyklar och de små hundarna som hängde med fick en privat kupé. Vi cyklade i ca en timme innan det var dags för matpaus och sol och bad. Kallare på den sidan mot Danmark jämfört med Tippen i Ålabodarna. Tror det skiljde sig iallafall 3 grader. Men det hindrade ingen, alla badade. Sweet! Efteråt fortsatte våran cykeltur fram till campingen där tanken var att vi skulle bada en gång till och äta glass. Bara det att ingen riktigt orkade bada och dom godaste glassarna var slut. Typiskt. Ställde cyklarna på campingen sen gick vi till hamnen där vi åt lovley VENglass som är helt underbar. I like. Tog båten hem halv sex, hem och duschade och åt och sen in i bilen mot Karlskrona. Phu...rätt tufft faktiskt men sen slocknade jag som en däckad säl när jag kom hem. Underbart väder, underbara vänner och en underbar helg.

Vilken uuuunderbar dag!

Det säger jag faktiskt varje dag det är fint väder, men idag har varit extremt. 28 grader. Och jag har arbetat. Typiskt. Men idag gick jag en timme tidigare trots att jag har minus fem timmar på flexen. På sommaren får man skita i det! Iallafall. Åkte tidigt från jobbet ut till  Lovley Sturkö. Badade för första gången detta året, första gången på två år och första gången någonsin i Karlskronavatten. 23 grader varmt och helt underbart. Imorgon blir det frukost i stan, fönstershopping och sedan jobba. Till helgen blir det IKEA Helsingborg, festival och eventuellt Ven om någon är sugen.
Nu ska jag se på Family Guy och sen lägga mej tidigt för jag älskar att sova.

Tjingeling!

Japp

Nu är det bara typ 2½ vecka kvar tills min långa 2 veckors semester börjar. För när man har jobbat på ett ställe i 1½ år så ska man ju inte ha mer än 2 veckor. Det är inte mer än rätt. Pah. Lite irriterande är det allt. I helgen blir det Glumman, Helsingborgsfestivalen och det lutar mycket åt Ven och gula cyklar. Ojojoj vilken klassiker.
Snart flyttar min Angie till samma gata som mej! Jag, Johan och Angie blir ett litet gäng. Vi kommer troligtvis turas om frukostfrallor, matlagning och vem som ska tvätta och däribland Johans kalsonger. Angelica kan få ta dom. Alltid. Eller så kan han bara tvätta dom själv. Ja tack!
Häpp hopp i säng.

IKEA

Åh detta underbara varuhus. Åkte till IKEA i torsdags och shoppade möbler för 5000:-. På vilket annat möbelvaruhus som helst hade jag fått typ...en stol...för 5000:-. På IKEA fick jag en TV-bänk, en låg byrå med 6 lådor, en hög byrå med 6 lådor, metallställningar med trådbackar, ett bärbart litet skrivbord till datorn, 2 lampor, glödlampor och en hållare till dammsugaren. Tror jag fick med det mesta där. Byrån och skrivbordet är sålda, kvar finns vitrinskåpet och TV-möbeln. Hoppas nån köper det snaaart...!

Sälja stuff

Nu ligger vissa av mina möbler ute på blocket. Så stööörigt att jag inte kunde skicka bilder till en som var intresserad på mailen....tänkte lägga upp möblerna här också, vem vet kanske någon som läser min blogg som blir sugen på att köpa?








Hurry up and buy!

Najs



Klicka på bilderna för större format

Pics

Kristianopel



Campingen


Lägenheten

                               

Som vanligt

Som vanligt orkar jag inte skriva en hel novell om vad jag gjort senaste dagarna. Kortfattat: Lagat mat, åkt till Kristianopel, umgåtts med mamma och pappa och idag:
Bakat kakor! Dom finns nu i mitt kök. Välkomna!

       
Själva förstadiet                    Själva degen (god!)         Och här är resultatet!

Sliten

Trodde inte det var sant när det var dags att gå upp i morse. Ville ligga kvar i sängen myyyycket längre. Men det var inget att be för. Cyklade till Tullskolan där Angie troget väntade. Hon är som min lilla hund, haha =)
Vi kämpade på upp till lasarettet och jag har seriöst hållt på att somna hela dagen. Varit så himla trött. Efter jobbet hämtade mamma och pappa mej och vi styrde kosan mot Torsås, eller Oxlehall närmre bestämt. Fika hos farmor och farfar och sen hälsade vi på Kjell och Nilla också. Lite vemodigt är det att ha flyttat därifrån. Pratade med mina hästar också. Max har fått ett jättesår vid ljumsken, fettvävnaden hänger ut. Såg inte alls bra ut. Han ska få antibiotika nu några dagar, men det känns inte bra att han har ett sår rakt in i ljumsken, inte med flugor och annat skit som kan hitta dit...lille plutten. Men som sagt....veterinären har ju varit och tittat på honom.
Sen åkte vi till O´Learys (sällan...) och åt lite mat. Gott gott. Nu sitter jag här i min lägenhet och känner mej lite allmänt pissig som det kan bli emellanåt. Tycker liksom inte att något är speciellt meningsfullt. Skulle kunna sitta och mögla i min soffa i ett år. Kan någon komma och sanera mej då? Sen kan jag mögla ett år till.

Mögel.

Lediga dagen efter långhelg

Så drygt att ha denna lediga dagen. Missförstå mej inte, jag tycker det är skööööönt att vara ledig men jag gick av kvällen igår och börjar morgonen imorgon. Det blir liksom ingen riktig ledighet. Men..man ska ju göra det bästa av dagen och det tycker jag nog att jag gjort. Gick upp halv nio och åkte till Angelica för en långpromenad vid Rosenholm. En timme tog den. Sen åkte vi till Maxi och handlade mat. Efter det åkte jag hem och sen städade jag hela placet. Cyklade ut till Skönstavik och mammas och pappas stuga. Solade ett par timmar. Skönt, har knappt gjort det på hela sommaren. Cyklade tillbaka hem igen och började på maten. Sen kom mamma med plommon och vi gjorde plommonpaj. Nu är det strax läggdags och sedan upp tidigt imorgon...

Tjingeling my friends!

I´m a survivor

(Nedanstående inlägg skrevs inte idag, måndag. Jag skrev det igår men det ville inte komma in då. Lägger in det idag ändå. Get it?)

Jaha helgen har flugit förbi fort som bara den. Igår jobbade jag kvällen och efter det blev det lite kalas hos Emelie som snart blir stora tjejen...27år snart (VÄL?!). En flaska vin blev det i lägenheten och sen var det dags för utgång. 2 Strawberry daiquiris på O´Learys och Fox and anchor. Vi skrattade åt fulla pinsamma människor..herregud..På Statt kom vi igång ordentligt och dansade loss like it was 1984. Jag kände mej rätt lagom i form. Inte för mycket och inte för lite. Skulle jobba kvällen idag också och ja jäklar....morgonen var inte helt underbar. Vaknade klockan tio och kunde knappt vända på huvudet utan att världen gungade. Såhär varade det i ett par timmar. Låg i horisontiellt läge til kl 12.30 då jag tvingade mej ur soffan och in i duschen. Inte ens några pannkakor kunde jag få i mej och är det illa. Angelica kom och hämtade mej kl 13.30 och då lyckades jag iallafall ta mej ut till bilen. Hur faaaaasen skulle det gå att jobba?! Åkte som en hund i bilen til sjukhuset; med nerrullad ruta och huvudet ute, flämtande efter luft. Vi kom upp till sjukhuset och parkerade vid gräset. Tur var väl det för min mage tyckte tydligen att det var ett yperliget tillfälle att göra sig av med sånt som kändes för mycket....När detta väl var avklarat blev jag som en ny människa. Jobbade på som vanligt, tog en tablett mot illamående och drack maaassor med vatten. Nu är jag mest bara trött. Riktigt trött.

Imorgon blir det långpromenad på morgonen med Angelica på Rosenholm. Efter det ska vi handla mat och sen åka hem till var och en men båda ska laga mat till våra föräldrar. En liten rabarberpaj tänkte jag slänga ihop. Häpp here ends my weekend. Tjingeling!

Sex and the city I LIIIIIKE!




Susanne betyder ju Lilja

Liljor. I like. Och en Calla. Dom är underbara. Klicka på bilderna för större storlek


Senaste dagarna i bilder

Som vanligt orkar jag inte skriva så mycket, men vilken tur att jag har med mej kameran överallt! Här kommer lite bilder:


Hälsar på hos Lina och Hugo innan kubbturneringen.

Kubbturnering i Oxlehall med hela Erikssonsläkten. Har ingen bra bild på själva kubben så jag lägger in en på när Ida försöker dra ut sin lösa tand. Blää....

Tog en sväng hem till Glumslöv. Trädgården. I like.

Sofiero slott. Tyvärr hade det mesta dött, men några blommor fanns kvar.

Två hemmamysiga flickor som dricker drinkar bara sådär en måndagkväll. Min såg ut som något man tömt ur ett galldrän och Angelicas såg ut som blodig urin. Man blir skadad av att jobba på en kirurgavdelning.

Idag: Köket äntligen nåt så när färdigt! Alla luckor målade, handtagen är på och gardinerna är provisoriskt uppsatta. Skööööööööönt!


RSS 2.0