Bloggtorka

Kortfattat, veckan som gått:
- Tåg till Glumman
- Pappa på sjukhus-hemma.
- Vistelse i Glumpan med Wii-spelande dagligen.
- Lillejulsfirande i Glumman - 7 timmars hemresa genom snöstorm Glumslöv - Karlskrona.
- Julafton - kvällsarbete med bajs, blöjor och toalettstädning. Därefter 2 timmars julfirande hos svärfamiljen.
- Juldagen - lunch i Torskors, därefter nattarbete.

Uppdateringar kommer när lust, tid och motivation finnes!

Snöstorm!

Jahapp, det blir minsann inget körande till träningen idag tror jag. Var dessutom inget speciellt roligt pass nu när dom skurit ner inför helgerna. Får bli lite Wii-spelande istället, man kan faktiskt bli rätt svettig på det och spelet räknar ju kalorier hela tiden! Idag har jag jobbat och haft en bra dag då vi var många och alla hjälptes åt så jag kunde sitta och skriva och ringa till kommuner och anhöriga och allt annat som ska ringas till...! Snöstormen har yrt utanför fönstren sen elva tiden i förmiddags och jag tycker att det blir värre och värre. Bara tågen går på måndag när jag ska åka till Glumman! Har bara ett pass kvar imorgon sen blir det minsann jullov en hel vecka! Har bytt bort lite pass och sen ska jag jobba hela julhelgen (inklusive julaftons kväll...) så lite ledighet är jag minsann värd!

Nähäpp, på med Wii!

Maat

Idag blir det kyckling i paprikasås stekt i ugn, quinoa och vitlöksstekta wokgrönsaker. Kan kanske bli en höjdare! Vi får väl se. Vet inte riktigt vad jag tycker om quinoa ännu. Men det är nyttigt så jag antar att jag får böja mig! Ikväll blir det ett step-pass på Friskis. Dom har ju julschema nu och har mycket färre pass så man får passa på när det finns något som passar! Häpp nu får det räcka här, tänkte blogga till kycklingen är klar men jag orkar inte skriva mer. Bye!

Wii

Är så förälskad i vårt Wii-spel! Jag åker skidor, balanserar på rep, balanserar ner bollar i hål, springer hinderbana, spelar tennis och basket och kör yoga och boxning. Det är underbart! Idag har jag rockat rockring - 1837 snurrar blev det på båda höfterna sammanlagt! Härligt. Nu kanske ni tycker att man lika gärna kan ta en vanlig rockring, men det är inte lika kul och det är ingen som håller räkningen till mig. Dessutom får jag inte uppmuntrande små plinglar och ljud när jag gör nåt bra. ;)
Ska försöka lägga upp en bild på det roliga framöver....

Året

Året är ju inte riktigt slut ännu, men jag brukar alltid göra en liten summering ändå. Ganska kul att se vad som hänt egentligen!

Januari: Jag och Johan var fortfarande mitt uppe i flytt/renovering trots att vi flyttade i slutet på november. Jag och IK blev fotade på The Studio och fick fina modellbilder..!

Ferburari: Jag och IK åkte med mamma och pappa till Sälen och IK provade skidorna för första gången. Mycket lyckat! Jag och Johan hade 2 års-dag.

Mars: Inget särskilt hände egentligen...
April: Johan fyllde 36, fick halsfluss och en asdålig födelsedag delvis pga att han låg nerbäddad med feber. Sandra, Jullan och Ludde kom på besök.

Maj: Vårruset i Växjö med jobbet. 10-årsåterträff med högstadiegänget. Vårt efterlängtade kök levererades från IKEA. 980 kg bars upp för 3 trappor utan hiss...Underbar picknic med bästa brudarna på Kastellet på Aspö!


Juni: Sommarfest med jobbet! Köket färdigt. Semester!

Juli: Landskronakarneval och uppslutning hos Johan S. Galet! Semesterdag nr 1 firades hos kusinen i Sölvesborg. Det blev även en tur med storebror och Fredrik S till Ven. Tror även att världens bästa Ludde hälsade på i Karlskrona.


Augusti: Göteborg och Liseberg med Ida, Jonas och Johan. Barnasinnet sitter i!

September: Tjejmilen. Något som kommer bli en årligen återkommande punkt på schemat!

Oktober: Min födelsedag. Firades med vännerna i Helsingborg.

November: IK och jag hade födelsedagsfest gemensamt. En höjdare full av roliga presenter, galna rim och verkligen under-bältet-humor! Resan till Thailand avverkades sista två veckorna i november.

December: Nu väntar jobb på julafton och ganska många dagar i rad att arbeta - för att kunna vara ledig! Blir ledig en vecka innan jul tack vare underbara kolleger som kunnat byta med mig. Julmarknad i Köpenhamn ska också avverkas och sen nyårsfirande med storebror på Revingehed.



Vill ge ett litet tips till allmänheten

Om jag inte för tillfället ligger på förlossningen och krystar ut en unge så är det INTE okej att komma fram till mig, klappa mig på magen och fråga om det inte är en liten på gång!!!

Det är det nämligen INTE, jag är bara fet.

Uppdatering

Igår var det äntligen dags! Jag, Siri och Johan tågade iväg mot bion för att se den efterlängtade Harry Potter-filmen, alltså den avslutande delen av alla 7! Mycket spännande och lite skräckkänsla. Ingen barnfilm alls. Vi var alla nöjda euforiska. Iallafall jag och Siri. Johan ville mest bara följa med och bli bjuden på bio =)

En fantastisk sak som jag fick höra av min underbara barndomsvän Maria i morse var att hon och hennes man Johan igår kväll blev föräldrar till en liten Axel! 5 veckor för tidigt men allt har gått bra. Mycket mycket roligt! Längtar tills jag får se den lille parveln.

Imorgon väntar äntligen min ledighet (jag skulle varit ledig idag men blev inringd och får vara ledig imorgon istället). Jobbar sedan korthelg.

Saker som jag ser fram mot framöver är:
  • julgodispyssel med IK
  • Julkonsert i pingstkyrkan . Vår kollega Jenny sjunger som en ängel och i kyrkan blir ljudet helt fantastiskt!
  • pepparkakshus-bak med Ida och Johanna
  • julledighet (jag ska bara byta bort ett pass till sen blir jag ledig en vecka innan jul...)
  • Nyår! Firas i skåne, troligen och förhoppningsvis med storebror.

Landstingskaos

Så var det igång igen...nedskärningar, borttagande av tjänster, uppsägningar och besparingar. Jag är så jääääkla trött på att det varje år ska vara något stressmoment (för det finns det ju inte i vanliga fall på mitt arbete...) från "högre ort" som man ska säga när man pratar om någon som är högre än avdelningscheferna. Ingen vet precis vilka dessa "högre orter" är men det låter ju viktigt och bra. Suck suck suck...

Funderar på att flytta till Thailand och öppna en bar. Susy bar kanske? (internt skämt - "Susy bar" var en härlig bar på Koh Chang för västerländska män som ville träffa dom lokala flickorna....)


3 år

3 år efter Tobbes bortgång idag. Du är saknad.



Do not stand at my grave and weep;
I am not there, I do not sleep
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning's hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight.
I am the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry;
I am not there. I did not die

Bilder

Blogg.se är för segt för att lägga upp alla bilder jag vill från vår resa. Ni som har Facebook kan se dom där, annars kommer jag att framkalla mååånga bilder och sätta in i ett fotoalbum. Mycket mysigare!

Sammanfattning II


Finfin mat! Den orange "blomman" är en morot! Såna här kreationer fick man varje dag.

Vår Bungalow!

Den otäcka potonbron som man skulle gå över varje dag på väg till stranden...

Jag i mina underbara byxor som köptes av en strandförsäljare för 50:-!


Siri och Ann

Johan och Robin på mysbaren Cheap Thrills

Jag och Siri badar med elefanten.

Jag och Johan på denna vackra varelse!

RSS 2.0