Röja loss!

Ikväll blir det röj med 6 heta brudar. Vi ska äta Flygande Jakob, sjunga Singstar (vad annars?) för att senare ta oss i taxi ner till stan och ett dunkande Statt. Vi ska röja, vi ska dansa, vi ska dricka drinkar och helt enkelt riva stället. Har inte varit ute på hur länge som helst så det ska bli underbart! Sitter hemma hos min eminenta vän Linda nu och gör mej snüggast. Än så länge är vi tre tjejer som kommer ha svart klänning och svarta stövlar. Säkert fler, den lilla svarta är ju ett säkert kort.

Häpp back to business!

Min kropp

Min kropp är inte byggd för nattarbete. När jag jobbar natt går min hjärna och lägger sig vid 02.00-tiden. Men min kropp går vidare som ett tomt skal. Jag är helt enkelt som ett urblåst ägg. Det tar lång tid för mig att reagera, tänka och räkna ut. Jag gillar det inte. På natten vill jag, min kropp och framförallt min hjärna sova. Inte räkna läkemedel och äta fika mitt i natten. Det är liksom fel.

Iallafall. Imorgon är jag ledig och då blir det nog faktiskt lite lussekattsbak och eventuellt någon pepparkaka också. Får se. Måste iallafall putsa fönsterna så  man kan se mina ljusstakar och stjärnor. Det är ju liksom lite det som är poängen.

Sov gott mina fans.

Jösses!

Idag snöar det minsann på Arkitektgatan och troligtvis alla andra gator i Karlskrona. Inte mycket, inga stora flingor,men det är iallafall snö och minusgrader i November som det ska vara. Inte 14 grader och ljummet sensommarregn som det varit dom senaste 2-3 åren. Värdelöst. Vad gör vi med vår jord? Skärp oss.

Samma sol

Det är märkligt att samma sol som lyser på vårt minusgradiga Karlskrona idag är samma sol som bränt på mej i Venezuela och som fått mina fräknar att yrvaket spritta till liv i mitt ansikte mitt i vintern. Stackarna...dom förstår väl inte vad som händer. Det är också väldigt skönt att jag njuter lika mycket av solen när den värmer upp pooler, hav och stenbeläggningar som när den bara lyser upp ett vintervackert och lövnaket Karlskrona.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska bryta min tradition att absolut inte idka någon form av julpyssel/bakning/kokning/lagning innan den första advent och helt enkelt sno ihop några lussekatter..men nej. Jag ska vara stark.

Min kamera gick sönder på semestern näst sista dagen. Jag kan fortfarande ta bilder men jag vet inte hur dom ser ut för displayen är sprucken. Inte själva plasten, men det där som finns inuti har liksom...flutit ut över skärmen. Någon har trampat eller ställt någon på den när den låg i väskan. Garantin gäller inte när man själv orsakat skadan och hemförsäkringen ersätter prylar som kostar över 1500:- och min kamera kostade mindre än det. Så det blir till att köpa ny kamera. Eller kanske önska sig en såhär lagom till jul? =)

Honeys; I´m home!

Kom hem igår, mörbultad som en kycklingfile. Eller mörbultad var jag väl inte egentligen, kan inte klaga på rymligheten på flyget direkt. Men trööött var jag. Så trött att jag inte somnade förräns kl 24.00. Hade då varit vaken i över 24 timmar...suck...men men..efter lite mer sömn så är jag nog på topp igen. Det gjorde inte heller ont att komma hem till en nystädad lägenhet där världens bästa Johan stod i köket och lagade mat. Han hade även tvättat min tvätt jag hade hemma (eftersom han är förutseende och inser att det är bra att ha tvättat innan man åker på långsemester....). Bjuder på några bilder från paradiset.



Bild 1: Solnedgång vid hotellet
Bild 2: Playa Puerto Cruz; stranden som tillhörde hotellet
Bild 3: Hård posing i Manzilla
Bild 4: Jag och stackaren som jobbade med bruten arm och nackkrage
Bild 5: Snorkling vid Los Freyes(?) öarna
Bild 6: Killen som körde båten hittade ett..litet...ostron
Bild 7: Flygfisk. Cool!
Bild 8: En liten (inte) spindel vid poolen.
Bild 9: Mangroveträsket med sjöhästar, sjöstjärnor, pelikaner, små lustiga krabbor och ostron.
Bild 10: Utsiktsstället ovanför vårt hotell.
Bild 11: Den enda bilden ni någonsin kommer få se mig i bikini i.
Bild 12: Regnade sista 2 dagarna.
Bild 13: Jag på hotellet.

Vi har landat

Jag mar bra, solen skiner och vattnet ar varmt. Internet och telefon fungerar uselt. Ville bara let u know!

Mina vänner!

Jag lämnar Sverige,rusk och kyla. Höstiga iskalla vindar och snöblandat regn. Lera till knäna och blöta skor lämnar jag bakom mej. Jag överger pissregn, mörker vid 17.00 och vinande runt husknutar. Jag byter för två veckor Sverige mot Venezuela och Isla de Margarita. Jag kommer vältra mej i solsken och bad likt ett so i en gyttjepöl. Istället för att plumsa i vattenpölar kommer jag bada med delfiner i den Karibiska övärlden ( På riktigt!!), sola mitt fräkniga fejs tills jag är så brun att fräknarna inte syns alls. Min bleka lekamen kommer att försvinna som en iskall och fuktig morgondimma.

På återseende! Jag vägrar skriva en rad i min blogg på semestern.

RSS 2.0