Ingen fantasi

Orkar inte skriva något och inget har hänt så idag blir det inget inlägg!

Fredagsmys

Nu är äntligen denna arbetsvecka över och vilken vecka...! Idag var det i princip överj*vligt och jag fick skippa min planerade tripp till Torsås marknad då jag var skakig av hunger och stress när jag slutade jobba. Kom hem och slocknade en timme i sängen till min läskiga bok och nu har vi precis käkat hemmagjord pizza. Tänkte baka en kladdkaka eller nåt annat man kan smaska på. Imorgon blir det nog en liten tur ner till stan. Ska handla mina Reebok easy tone skor eller rumpskorna kan man säga! Behöver bara betala 100 :- eftersom jag har presentkort på resten...! Tänkte ta bussen ner och sen gå hem i mina skor! Blir en bra runda på ca 5 km. Hoppas bara det inte regnar imorgon - igen...!

Update

Sånt som är värt att veta:
  • Min arm är fortfarande blå, det har dock börjat flyta ut.
  • Om några veckor lapar jag soool.
  • Jag är ledig 6 helger på rad.
  • Hallen är det enda kvar som ska göras klart i lägenheten.
  • Harry Potter filmen har premiär 19 november - denna ska definitivt ses!
Jahapp...väldigt dåligt med motivation till ett inlägg idag. Därför får ni meningslöst dravel.

Dagens träning

Har varit ledig idag men ändå har det varit full rulle. Började dagen med ett litet gympass på en halvtimme ungefär. Därefter åkte jag till kollega nr 1 för umgänge och sen till kollega nr 2,3 och 4 för ytterligare umgänge och 6 barn (varav 4 st är under 5 år...det var ganska mycket ljud kan jag säga...!)
Kom hem och gjorde en underbar kålpudding med ris i (istället för potatis till, jättebra som matlåda!)och stack drärefter ner till Friskis för kvällens step styrka - underbart! Känner fortfarande hur enorfinerna far runt i kroppen och jag känner mig helt toppad. Ljuvligt! Hoppas nu på en bra natt och imorgon blir det arbete för mig.

Tjingeling!

Fall i trapp dag 1


Fall i trapp

Skulle gå ner för trappan som en normal människa hos svärföräldrarna, men halkade istället på ett trappsteg 4 steg från golvet, drattade på ändan och klämde armen mellan räcket och väggen! Smidig som ett kylskåp som sagt...Min första impuls var att börja gråta och ropa på mamma, men sen kom jag på att jag är 26 år. Men mamma kan man väl alltid ropa på i och för sig...! Har nu ett vackert begynnande blåmärke som täcker insidan av min överarm och min rumpa är också något mörbultad. Inga större skador som tur var! Svärmor har brutit foten i den trappan och en liten stund efter att jag ramlat halkade katten också!

Bilder från helgen


Kullaberg

Kullaberg

Modern på Kullaberg

Jag och mamsen.

Top Models!

Körkan i Glumpan

Ålabodarna

Sundvik, Ven i plurret.

The Hills.

The Love!

Boktips!

har ganska nyligen upptäckt Stephen King och nu när jag läst klart Harry Potter (inte den sista, jag väntar liiite till med den) så får jag ju hitta någon ny bok igen! Några av Stephen Kings gamla klassiker har getts ut på nytt 2010 så jag har köpt några stycken. Han är ju mest en skräckförfattare men har skrivit andra böcker också. Däribland den bästa bok jag läst som verkligen fastnade och som jag tänker på ofta; "Pestens tid". Väldigt bra bok och definitivt läsvärd! Inte alla som tycker om den, kan jag tänka mig, men jag kunde iallafall inte sluta. En annan bok som fastnat men mer på grund av skräck än fascination är "Varsel". Det är denna boken som är bakgrund till filmklassikern "The Shining" med Jack Nicholson ("Heeere´s Johnny!)  Jag kunde bara läsa den när Johan var hemma och satt i samma rum. Jag var också rädd för badkar i en månad efter jag läst den. Ni som läst boken förstår vad jag menar.
Skulle vilja läsa hela "Jurtjykogården" också men jag klarar inte det. Den är på tok för otäck. Har inte ens kommit till något otäckt i boken än, men hela atmosfären och hur författaren bygger upp det läskiga blir för mycket! Skulle vilja läsa boken "Det" också, men Johan kommer nog bränna den om jag köper den. Han har sett filmen och sliter boken ur händerna på mig när jag håller i den i någon bokhandel.

Nu håller jag iallafall på att läsa "Duma Key", också av Stephen King. Den är ganska ny, skriven 2008 och jag tycker redan den verkar bra! Köpte även "Staden som försvann" av samma författare. Ser fram emot två mycket bra böcker och jag hoppas att jag inte kan släppa dem!


Liking my new shampoo!

Kan varmt rekomendera Syoss shampoo och balsam. Luktar underbart och håret blir liksom helt....rent! En ny känsla för mig iallafall! ;)

På menyn:

Grönsaksgryta med couscous


Spännande!

Födelsedag

Så har min 26:e födelsedag snart passerat! Har fått många bra och fina presenter:
  • En kofta från MQ av svärmor och svärfar
  • En gympaväska av svärmor och svärfar från Puma
  • Presentkort på Intersport av mamma och pappa
  • Presentkort på IKEA från faster och co.
  • Presentkort på Intersport av storebror
  • Träningslinne av vännerna
  • Presentkort på Body Shop av vännerna
  • Produkter från Body Shop av vännerna
  • Ryggsäck (den efterlängtade!!) från Haglöfs av Johan. Fick även en ros och ett kort av honom =)
Mycket bra dag som startade med en löparrunda på 7,5 km! Härligt värre.

Ny uppdatering

Nu har det gått ett par dagar sen jag skrev sist. Hade iofs inte så mycket att berätta...Har jobbat natten nu som gick och imorgon ska jag jobba dag. Blev lite strul med passen så därför blir det sådär tokigt. Inte jätteskoj att gå av natten idag och sen veta att man ska upp kl sex imorgon. Blir lite fel i dygnsrytmen kan man säga! Johans rygg har ballat ur och han har intagit horisontiellt läge hela dagen. Går som en gubbe och kommer knappt in och ut i bilen. Men det ska nog lösa sig snart.
På måndag fyller jag år och väntar mig givetvis drivor med presenter, kort och gratulationer! Jag och Johan ska ha ett eget litet kalas på kvällen med god mat och möjligen nån kakbit..!

Nähäpp, nu ska det slappas och sen ska det sovas!

The Crow

Johan tyckte jag såg rolig ut i duschen och slängde sig på kameran.


Segis

Vaknade vid tolv idag, eller rättare sagt- Johan väckte mig och hade själv gått upp 2 timmar före mig (=väldigt ovanligt). Kände mig rastlös på en gång och ringde och väckte stackars Emelie och drog med henne ut på en promenad i fina Hallarum utanför Jämjö! Mycket fina höstfärger och vi saknade en liten picnickorg att snaska på, men det får väl bli någon annan gång! Lägger in lite bilder från promenaden.







En liten parantes: Ovanstående bilder har tagit 3 timmar att ladda upp. Bara en liten parantes, som sagt. Man kan ge mig en ny dator när som helst, det går bra för min del.

Perfekt utekväll!

Hade väldigt roligt på Emelies fest igår. Först satt vi hos henne och drack drinkar och åt snacks och godis (varför lär man sig aldrig...?!) och sen gick vi ut vid 24.00. Skakade loss på Harrys och jag och Emelie var i trans för vi kände oss så glada när Robyns "Dancing on my own" kom och sen satt den känslan liksom kvar! Avslutade kvällen på Stars and Stripes där underhållningen var mycket högkvalitativ i form av människor som kommit uppkrypande under sina stenar i skogen och rört på sig till musik för första gången sedan Hedenhös. Som sagt - väldigt roligt! Har tyvärr inte så många bilder, så ni får helt enkelt tro mig!

SUCK.

En.över.JÄVLIG.dag.

Äntligen slut! Nu blir det hemmagjord pizza, hyrfilm och godis med den bästaste sambon. Han är bra på att stötta, han!


Resultat?

Tog mina vanliga en-gång-i-månaden-bilder på min kropp för att jämföra månad för månad och se om det blir något resultat nån gång. Idag kan jag faktiskt motvilligt erkänna att det såg ut som någon sorts antydan till muskel under mitt underhudsfett på magen. Känns väl okej! =)

Typ såhär såg jag ut. (harkel harkel host....)


Grattis till min mamma!

Idag fyller världens bästa mamma år! Hela 25 jordsnurr. Inte illa att vara lika gammal som sin dotter, va?!
Grattis till dig mamma, hoppas du får en bra dag!


En sak till att önska

En dammsugare att ha i köket! Dom här från Electrolux (Ergorapido) finns i massor av olika färger och prisklasser och jag har velat ha en länge! Dom är sladdlösa, små och snygga. Vill såklart helst ha en rosa, men jag vill hellre ha min sambo kvar så det får nog bli en mer naturell färg...;)

Dagen efter matfrosseriet

Det var en extremt trevlig kväll igår med otroliga  mängder mat och massor med godsaker. Tyvärr fick jag någon form av magkatarr-anfall (efter all mat, chips och alkohol) och fick lägga mig i sängen för att sträcka ut mig. Tyvärr kom jag aldrig upp därifrån på kvällen igen eftersom jag inte kunde röra mig ur fläcken för då skulle jag spricka. Jag var faktiskt rätt dålig och Johan var snäll och kom in med en spann och en blöt trasa att lägga i pannan =) Mådde inte direkt illa, men jag kände mig så fruktansvärt full i magen. Var väl liiite bättre på morgonen idag, men jag har varit jättetrött (tagit en "tupplur" på 4 timmar...) och magen gör ont till och från. Blir ju inte bättre av att man smakar på gårdagens chips, godis och ostbricka till filmen kanske... Ska göra lite brocollisoppa nu, det blir man iallafall inte precis stoppmätt på och det rinner igenom magsäcken snabbt...! För övrigt var det som sagt en mycket lyckad kväll. Och efterrätten jag gjorde (Vit chokladmousse med blåbär och Digestivekross) kan jag varmt rekommendera!

Johans tatueringskonst

Igår kväll lekte Johan och jag "Hästö Ink" och han tatuerade saker (med bläck) som jag sa till honom. Han är så himla skicklig! Här är ett litet smakprov på vad som skapades igår:

Den stora stjärnan är min riktiga tatuering, dom andra har Johan ritat.

Foten innan...

...och foten efter!

Fiiiiin!

Vill ha!

Johans egenritade syskontatuering; S (Siri), T(Tove) och J (Johan) som en enda bokstav. På sin underarm. Skitsnygg!

På tal om Harry Potter

Nu blir det mycket Harry Potter och mycket bloggande, men jag kände mig väl kreativ för tillfället. Ni kanske tänker att Harry Potter (Daniel Radcliffe) alltid ser ut såhär:



Men då kan jag informera om att Daniel Radcliffe ibland även ser ut som på bilderna nedan!





Konversation mellan två förvirrade

När jag skrivit förra inlägget och jag läste igenom det på bloggen utspelar sig följande konversation mellan mig och Johan:
S- Fyller jag 26?
J- Inte vet jag?!
S- Hm....jag är född -84....då fyller jag ju 26!
J- Eh. Ja.
S- ....jag trodde jag fyllde 27!

Det är roligt att varken jag eller min sambo vet hur gammal jag är. Jag känner mig iallafall äldre! Jag kan gärna fylla 32 imorgon, det går bra för min del.

Födelsedagsönskningar

Jahapp snart fyller jag 26 och jag sitter här och funderar på vad jag skulle kunna önska mig...Har kommit på 3 saker som kunde vara trevligt att äga:
  • Reebook EasyTone-skor strl 40-41. (Såna man får snygg rumpa av!)
  • Träningsväska (finns på t.ex. Stadium eller InterSport.) Typ en som är lite retro, ser ut som stora bowlingväskor ungefär. Snygga! Finns såklart i massor av olika märken och prisklasser.
  • Ryggsäck att ha på utflykt/träningskläder i. Haglöfs eller Fjällräven som finns på Naturkompaniet.
  • Trivial Persuit - Disneyversionen! Det traditionella sällskapsspelet med frågor som jag kan. Mycket bra!

  • Jag har även kommit in i en Harry Potter-period och tänker nu samla alla böckerna. Än så länge har jag en vilket innebär att jag tacksamt tar emot: "Harry Potter och de vises sten", "Harry Potter och hemligheternas kammare", "Harry Potter och fången från Azkaban", "Harry potter och den flammande bägaren", "Harry Potter  och Fenixordern" och "Harry Potter och dödsrelikerna". Nu kanske ni tycker jag är en tönt som vill ha Disney-TP och Harry Potter men det skiter jag fullständigt i.

Annars går alltid Pandora-pluttar, en häst, halsband, armband (silver),  örhängen (gärna stora, som är avlånga) och presentkort på diverse affärer hem!

Halv åtta hos oss...

....eller snarare klockan fyra, men mat lär vi inte sakna imorgon! Då ska våra vänner komma på middag och idag har vi köpt mat och snacks för hela kvällen. För att inte tala om drickan. Det brukar bli väldigt långa kvällar när vi träffas och ofta involverar dom sällskapsspel, drinkar och massor med mat (vi pratar trerätters med rätt sorts vin till...väldigt sofistikerat)! Kvällens meny kommer se ut såhär:

  • Fördrink innan maten:
Ett vitt, mousserande vin.


Förrätt:Iberisk serranoskinka med raggmunk och svartmögelost. Till detta ett sött, vitt förrättsvin.
  • Huvudrätt:
Johans Wallenbergare gjorda på kalvfärs med vispat potatismos, gröna ärter och gräddsås. Till detta ett rött, kraftigt vin.
  • Efterrätt:
Vit chokladmousse med blåbär och Digestivekross.

  • Snacks till kvällen:
Ostbricka samt passionschoklad, chips och skruvar.
Vodka Raz med 7Up och frysta hallon.
Koskenkorva och lingondricka = Vargtass

Jaaa, jag är inte helt säker men jag tror att vi kommer bli ganska mätta. Och att det kommer vara ganska mycket mat över. Och ganska mycket dricka över. Och att vi kommer vara väldigt nöjda med kvällen!





RSS 2.0