Nedräkning..?

Kanske är det lite tidigt att påbörja nedräkningen till Rom-resan i Mars redan nu. Det är över två månader än tills vi ska åka, men drömma kan man ju! Hela Februari ska passera också, känns som att januari varat väääääldigt länge nu! Februari är som tur är inte så lång. =)
Jag har gått av min andra natt i morse och ser nu fram mot två dagar till i helgen på akuten. Johan ska börja gå kvällar och helger nu också så det blir lite annan rutin och nya tider för oss båda. Han har ju bara jobbat dagtid dom senaste 3 åren.
Vad har annars hänt? Inte ett smack. Det är som vanligt jobb som tar upp det mesta av min tid. Hallrenoveringen står lite still för tillfället, men det kommer nog igång. Man ska inte stressa...(suck).
Vi behöver nya lister till golv och runt dörrarna. Väggarna vi har i lägenheten går varken att borra eller spika i, dessutom är nedre delen av väggarna i hallen porösa som hårdpackad sand så det finns inget att fästa eventuell spik i. Det går inte heller bra att limma eftersom nedre delen är helt mjuk och tapeten sitter löst på vilket innebär att listerna också kommer sitta löst. Lite av moment 22 just nu alltså...Johans systers kille är snickare så vi ska se om han kan ha nån smart lösning.
Hoppas ni får en fin kväll!
Tjingeling från tröttspättan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0